Hoe bestellen en hoe betalen?

Hoe maak ik een bestelling?

Om een bestelling te plaatsen, selecteert u de gewenste producten en plaatst u ze in uw aankoopmandje. U moet nog slechts de betaling uitvoeren: klik op uw aankoopmandje en volg de identificatiestappen.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Om af te rekenen gaat u naar uw aankoopmandje. Nadat u de vereiste velden hebt ingevuld, wordt u begeleid naar de betalingsfase. U kunt betalen met uw Tickets Compliments® en eventueel de betaling aanvullen met een ander voorgestelde betaalmiddel.

Elke online bestelling wordt gevolgd door een e-mail waarin de betaling wordt bevestigd.