Hoe mijn pincode activeren?

Om uw pincode te activeren dient u eerst in te loggen op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.

Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart & mijn rekening beheren” te klikken.

U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een PIN-code wenst te activeren.

U krijgt het statuut van uw PIN-code te zien. Indien u nog geen PIN-code geactiveerd heeft is het statuut “Inactief”. U kunt vervolgens op “Activeren” klikken.

U kunt nu de PIN-code van uw keuze invoeren en op de knop “Bevestigen” drukken.

U krijgt volgende activatiebevestiging. Bij de volgende betaling via het contact-systeem (waarbij u de kaart in de terminal steekt) zal men nog geen PIN-code vragen. Uw PIN-code zal gevraagd worden vanaf de 2de betaling.

Nadat u de 2de betaling heeft gedaan zal het statuut van uw PIN-code wijzigen naar “Actief”.