Waarom en hoe een Persoonlijke Webruimte aanmaken?

Dankzij uw Persoonlijke Webruimte, krijgt u toegang tot onze diensten en geniet u van al uw voordelen:

• uw kaart activeren;
  • uw saldo raadplegen;
  • de historiek van uw transacties bekijken;
  • de stortingen van uw werkgever bekijken;
  • genieten van de voordelen en aanbiedingen;
  • uw kaart blokkeren (verlies of diefstal);
  • uw kaart bij uw favoriete handelaar gebruiken;
  • een PIN-code activeren.

Om uw Persoonlijke Webruimte aan te maken op www.MyEdenred.be dient u eerst op “Inschrijven” te klikken.

Vervolgens dient u uw kaartnummer en rijksregisternummer in te vullen. U vindt uw rijksregisternummer, dat begint met uw geboortejaar, op de achterkant van uw identiteitskaart.  Let op dat u niet reeds over een persoonlijke webruimte beschikt.  Indien u een nieuwe kaart heeft ontvangen naar aanleiding van een vervallen, verloren, gestolen, beschadigde of defecte kaart, dan wordt deze kaart automatisch hernomen op de reeds aangemaakte persoonlijke webruimte.

U dient nu een e-mailadres, dat als gebruikersnaam zal dienen, en een wachtwoord in te geven.

E-mailadressen kunnen slechts éénmaal gebruikt worden.  Het is dus niet mogelijk om een tweede persoonlijke webruimte aan te maken met hetzelfde e-mailadres.

Wij raden u ook aan om een persoonlijk e-mailadres te gebruiken in plaats van een professioneel e-mailadres.