Hoe mijn persoonlijke gegevens (e-mailadres, adres, wachtwoord, …) wijzigen?

Om uw persoonlijke gegevens (e-mailadres, adres, wachtwoord, …) aan te passen, moet u klikken op “Mijn profiel beheren” (rechts bovenaan) in uw Persoonlijke Webruimte op www.MyEdenred.be.

Uw persoonlijke gegevens zullen verschijnen en kunnen nu aangepast worden.

Na de aanpassingen te hebben aangebracht moet u rechtsonder klikken op “Bewaar mijn profiel”.