Hoe activeer ik mijn kaart?

Uw kaart moet geactiveerd zijn om ze te kunnen gebruiken.

• U heeft uw kaart via uw werkgever ontvangen:
    Als uw werkgever gekozen heeft voor een levering van de kaarten aan het bedrijf, dan moet hij ook uw kaart zelf activeren via zijn klantenruimte. U moet uw kaart in principe dus niet meer zelf activeren.
    Mocht u echter toch merken op uw persoonlijke webruimte dat uw werkgever de kaart nog niet heeft geactiveerd, dan kunt u dezelfde procedure volgen als de medewerkers die hun kaart per post op het thuisadres ontvangen (zie hieronder).

• U heeft uw kaart per post op uw thuisadres ontvangen:
    Om veiligheidsredenen wordt uw kaart niet geactiveerd geleverd. U kunt ze zelf activeren via uw persoonlijke webruimte (nog geen persoonlijke webruimte?):

Ga op www.MyEdenred.be naar het menu « Mijn kaart & mijn rekening beheren » en klik op « Mijn kaart activeren ».

Er verschijnt nu een pop-up waarin u uw kaart- en rijksregisternummer invult. Vervolgens klikt u op « Bevestigen ».

De status van uw kaart zal vervolgens wijzigen naar « Geactiveerd ».

Mocht u problemen ondervinden bij het activeren van uw kaart, dan kunt u altijd aan uw werkgever vragen om uw kaart te activeren via zijn klantenruimte.