Ik ken mijn pincode niet meer, wat moet ik doen?

Om uw PIN-code terug te vinden dient u eerst in te loggen op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.

Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart & mijn rekening beheren” te klikken.

U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een PIN-code wenst terug te vinden.

U krijgt het statuut van uw PIN-code te zien. U kunt vervolgens op “PIN-code terugvinden” klikken.

U dient vervolgens op “Weergeven” te klikken waarna de cijfers van uw PIN-code één voor één zullen verschijnen.