Hoe mijn PIN-code desactiveren?

Om uw PIN-code te desactiveren dient u eerst in te loggen op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be.

Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart & mijn rekening beheren” te klikken.

U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een PIN-code wenst te desactiveren.

U krijgt het statuut van uw PIN-code te zien. Indien u een PIN-code geactiveerd had is het statuut “Actief”. U kunt vervolgens op “Desactiveren” klikken.

U krijgt onderstaande melding en dient vervolgens op “Sluiten” te klikken (u hoeft niet meer op “Desactiveren” te klikken). De boodschap betreffende “PIN DEBLOKKEREN” hieronder is niet correct. U dient enkel één transactie uit te voeren met uw PIN-code.

Wanneer u het statuut van de PIN-code opnieuw gaat bekijken ziet u dat deze “In deactivatiefase” is. Dit statuut blijft zolang er geen transactie gedaan wordt zoals vermeld in de melding hierboven.

Nadat u de transactie heeft uitgevoerd waar men voor de laatste keer uw PIN-code heeft gevraagd zal het statuut van uw PIN-code veranderen naar “Gedeactiveerd”.