Hoe mijn pincode wijzigen?

Om uw pincode te wijzigen dient u eerst in te loggen op uw persoonlijke webruimte op www.MyEdenred.be. U zult uw bestaande pincode eerst dienen te desactiveren en daarna opnieuw te activeren.

Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart & mijn rekening beheren” te klikken.

U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een PIN-code wenst te desactiveren.

U krijgt het statuut van uw pincode te zien. Indien u een pincode geactiveerd had is het statuut “Actief”. U kunt vervolgens op “Desactiveren” klikken.

U krijgt onderstaande melding en dient vervolgens op “Sluiten” te klikken (u hoeft niet meer op “Desactiveren” te klikken). De boodschap betreffende “PIN DEBLOKKEREN” hieronder is niet correct. U dient enkel één transactie uit te voeren met uw pincode.

Wanneer u het statuut van de pincode opnieuw gaat bekijken ziet u dat deze “In deactivatiefase” is. Dit statuut blijft zolang er geen transactie gedaan wordt zoals vermeld in de melding hierboven.

Nadat u de transactie heeft uitgevoerd waar men voor de laatste keer uw pincode heeft gevraagd zal het statuut van uw pincode veranderen naar “Gedeactiveerd”.

U kunt nu een nieuwe pincode activeren.

Op uw persoonlijke webruimte dient u op “Mijn kaart & mijn rekening beheren” te klikken.

U dient vervolgens op “PIN-code” te klikken voor de kaart waarvoor u een pincode wenst te activeren.

U krijgt het statuut van uw pincode te zien. Indien u nog geen PIN-code geactiveerd heeft is het statuut “Inactief”. U kunt vervolgens op “Activeren” klikken.

U kunt nu de pincode van uw keuze invoeren en op de knop “Bevestigen” drukken.

U krijgt volgende activatiebevestiging. Bij de volgende betaling via het contact-systeem (waarbij u de kaart in de terminal steekt) zal men nog geen pincode vragen. Uw pincode zal gevraagd worden vanaf de 2de betaling.

Nadat u de 2de betaling heeft gedaan zal het statuut van uw pincode wijzigen naar “Actief”.